شرکت موج آسانسور

آسانسور

سه نوع اصلی آسانسور وجود دارد  :

› آسانسورهای کششی با اتاقک 

› آسانسورهای کششی بدون اتاقک ( روملس )

› آسانسورهای هیدرولیک

> آسانسورهای کششی با اتاقک ( دنده ای یا گیربکس و بدون دنده یا گیرلس )

• آسانسور کششی با موتور گیربکس :

موتور گیربکس دارای جعبه دنده ای هستند که به موتور متصل است و چرخی را که سیم بکسل را حرکت می دهد به حرکت در می آورد. این آسانسورهای قادر به حرکت تا سرعت 2/5 متر بر ثانیه هستند. حداکثر مسافت سفر برای یک آسانسور کششی دنده ای حدود 75 متر است.

• آسانسور کششی با موتور گیرلس :

آسانسورهای گیرلس یا بدون دنده دارای چرخ مستقیماً به موتور هستند. آسانسورهای گیرلس می توانند تا 10 متر بر ثانیه سرعت داشته باشند و حداکثر مسافت طی شده در حدود 600 متر دارند، بنابراین آنها تنها گزینه برای برنامه های بلندمرتبه هستند.

• مزایا و معایب آسانسورهای گیرلس و گیربکس :

موتورگیربکس از نظر هزینه اولیه، هزینه های نگهداری مداوم و مصرف انرژی در میانه راه هستند. موتورهای گیرلس هزینه اولیه بالا، هزینه تعمیر و نگهداری مداوم متوسط دارند و انرژی را کمی کارآمدتر از آسانسورهای کششی دنده ای مصرف می کنند.

کششی اتاق دار

> آسانسورهای کششی بدون اتاقک ( روم لس - Room Less ) :

آسانسورهای روم لس ( بدون اتاقک کنترل آسانسور ) معمولا از موتورهای گیرلس استفاده می کنند . در ساختمان هایی که امکان تعبیه اتاقک آسانسور وجود ندارد از ای نوع آسانسورها استفاده می کنند .

جعبه کنترل آسانسور معمولا در پاگرد آخرین طبقه و نزدیک به موتور که دقیقا بالای چاه آسانسور ( داخل چاه یا بالای پشت بام ) تعبیه می شود قرار دارد .

شکل روبرو ساختار کلی  این نوع آسانسور را نشان می دهد .

روم لس

> آسانسورهای هیدرولیک

این نوع آسانسور بیشتر جهت حمل بارهای سنگین در محور عمودی با سرعت و ارتفاع کم مورد استفاده قرار می گیرند . همچنین جهت آسنسورهای پانوراما ( آسانسورهای شیشه ای روی نمای ساختمان ها یا داخل void پاساژهای تجاری ) با ارتفاع محدود مورد استفاده هستند .

سرعت آسانسورهای هیدرولیک جهت مسافربرها در محدوده 0/6 متر بر ثانیه و جهت حمل خودرو یا بارهای سنگین در محدوده 0/3 متربرثانیه می باشد . سیستم های هیدرولیک جهت آسانسور در دو تیپ کلی جک مرکزی ( central ) یا جک کنار ( side ) قابل اجراء هستند .

• مزیت کلی این سیستم حمل بارهای سنگین ، استهلاک کمتر نسبت به سیستم های کششی و خدمات سرویس ساده تری دارند .

• معایب کلی آنها محدودیت سرعت و ارتفاع تا حدود 20 متر می باشد .

• همچنین هزینه اجراء این آسانسورها با توجه به میزان حمل بار ، سرعت و اجراء معین می شود ، اما در مقایسه با آسانسورهای کششی ساده مسافربر هزینه نسبتابالاتری دارند .

در صورت نیاز به توضیحات فنی و خاص بیشتر یا مشاوره لطفا با کارشناس شرکت تماس بگیرید .

آسانسور هیدرولیک